Verdiği ücretsiz kursla 21 öğrencisi güzel sanatlar lisesini kazandı

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde müzik öğretmeni olarak görev yapan Kamuran Ünal'ın ücretsiz verdiği kursla 21 öğrencisi güzel sanatlar lisesini kazandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Eylül 2013 01:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Verdiği ücretsiz kursla 21 öğrencisi güzel sanatlar lisesini kazandı

Dörtyol Mehmet Akif ortaokulu müzik öğretmeni Kamuran Ünal, 2010 yılından bu yana müzik yeteneği olan öğrencilere her yıl ücretsiz müzik dersleri verdiğini bu güne kadar toplamda 21 öğrencisinin güzel sanatlar lisesini kazanma başarısını gösterdiğini söyledi.

Ünal, "2010 yılından bu yana müzik yeteneği olan öğrencilere ücretsiz ders vererek hayatta severek yapabilecekleri bir alanda ilerlemeleri için onları yönlendirdim. Her yıl çeşitli sayılarda bu güne kadar 21 öğrencim güzel sanatlar lisesinin müzik bölümü kazanma başarısı gösterdi. Dörtyol'un ve okulumuzun sesini müzik alanında duyurmak için elimden geldiğince bundan öce olduğu gibi bundan sonrada yetenekli öğrencilere yardımcı olmaya gayret göstereceğim" diye konuştu.

Öğretmen Kamuran Ünal'a gösterdiği örnek davranış ve gayretli çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Fadıl Keskin, kutlayarak ilçe adına çiçek takdim etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber